-
Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Symbol:
579.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Mało 14 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4960375038267 |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 34,7 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 3,6 cm
Grubość klingi - ok. 2,4 mm
Waga - ok. 190 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci