-
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm R-2
![Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm R-2 Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm R-2](/images/pd119/127000-128000/Takeshi-Saji-WBB-Recznie-kuty-noz-Szefa-21cm-R-2-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B127885%5D_480.jpg)
![Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm R-2 Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm R-2](/images/pd119/127000-128000/Takeshi-Saji-WBB-Recznie-kuty-noz-Szefa-21cm-R-2-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B127885%5D_480.jpg)
Symbol:
3299.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Szefa 21 cm R-2
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,5 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 4,7 cm
Grubość klingi - ok. 2 mm
Waga - ok. 220 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci