-
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2
![Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2 Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2](/images/pd119/127000-128000/Takeshi-Saji-WBB-Recznie-kuty-noz-Santoku-18cm-R-2-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B127884%5D_480.jpg)
![Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2 Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2](/images/pd119/127000-128000/Takeshi-Saji-WBB-Recznie-kuty-noz-Santoku-18cm-R-2-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B127884%5D_480.jpg)
Symbol:
2799.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm R-2
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,1 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 5 cm
Grubość klingi - ok. 2,2 mm
Waga - ok. 205 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci