-
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
![Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2 Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2](/images/pd119/127000-128000/Takeshi-Saji-WBB-Recznie-kuty-noz-Bunka-17cm-R-2-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B127888%5D_480.jpg)
![Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2 Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2](/images/pd119/127000-128000/Takeshi-Saji-WBB-Recznie-kuty-noz-Bunka-17cm-R-2-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B127888%5D_480.jpg)
Symbol:
2799.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Bunka 17 cm R-2
Bunka to uniwersalnynóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,5 cm
Długość ostrza - 17 cm
Szerokość klingi - 4,8 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - dwustronny
Waga - ok. 214 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci