-
Takeshi Saji SRS-13 Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm
![Takeshi Saji SRS-13 Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm Takeshi Saji SRS-13 Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm](/images/pd119/217000-218000/Takeshi-Saji-SRS-13-Jeleni-rog-Recznie-kuty-noz-Szefa-21-cm-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B217973%5D_480.jpg)
![Takeshi Saji SRS-13 Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm Takeshi Saji SRS-13 Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm](/images/pd119/217000-218000/Takeshi-Saji-SRS-13-Jeleni-rog-Recznie-kuty-noz-Szefa-21-cm-Mistrz-Takeshi-Saji_%5B217973%5D_480.jpg)
Symbol:
2599.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Takeshi Saji SRS-13 Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze - szybkotnąca stal proszkowa SRS-13
Rękojeść - róg jeleni
Twardość - 64 HRC +/- 1
Długość całkowita - 34,0 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 4,8 cm
Grubość klingi - ok. 2,0 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 215 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci