-
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Nóż Kengata 16 cm
![Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Nóż Kengata 16 cm Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Nóż Kengata 16 cm](/images/pd119/314000-315000/Sakai-Takayuki-Urushi-VG-10-Kokushin-Noz-Kengata-16-cm-Sakai-Takayuki_%5B314207%5D_480.jpg)
![Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Nóż Kengata 16 cm Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Nóż Kengata 16 cm](/images/pd119/314000-315000/Sakai-Takayuki-Urushi-VG-10-Kokushin-Noz-Kengata-16-cm-Sakai-Takayuki_%5B314207%5D_480.jpg)
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4582226418198 |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Kokushin Nóż Kengata 16 cm
Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnej
Rękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębu
Twardość - 60-61 HRC
Długość całkowita - 31,5 cm
Długość ostrza - 16,0 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 129 g
- Producenci